Personeel

Wanneer u benieuwd bent welke medewerkers u kunt treffen in onze winkel en bij wie u terecht kunt als u bij ons binnenstapt, dan zit u op deze pagina goed.

De eigenaren.
Tinus van der Hoef
Al vanaf dat hij mocht werken, stond hij naast zijn vader in de zaak en natuurlijk heeft hij toen de tijd daar was, de zaak ook over genomen.
Tinus is de ware specialist op werkelijk alle sportgebieden en kan u ontzettend veel vertellen over alle soorten schoenen, kleding en toebehoren in de sportbranche. Tinus bespant ook uw tennis, badminton of squash racket en slijpt uw schaatsen. Deze hard werkende man moet het tegenwoordig iets rustiger aan doen, maar zult u zeker geregeld in de winkel tegen komen.

Jannie van der hoef
De vrouw en steun en toeverlaat van Tinus. Vanaf het eerste moment staat zij al aan zijn zij en helpt aan alle kanten mee om een succesvolle zaak te maken. Met de jaren is zij ook een ware specialist geworden en kan u uitstekend adviseren op alle gebieden. Naast dat zij voor u klaar staat in de winkel, doet zij ook al het graveer werk voor de bekers en medailles.
U zult Jannie veel in de winkel treffen, het is bijna haar tweede huis.

Vaste medewerkers.
Jelmina Kootstra
Al sinds lange tijd een vertrouwd gezicht bij Sporthuis van der Hoef. Met richting de 20 jaren aan werkervaring in de sportzaak, kan zij u ook op alle gebieden van nauwkeurig advies voorzien. Jelmina wordt door een ieder “Mina” genoemd en is een graag geziene medewerker voor veel van onze klanten. Altijd spontaan en vrolijk, we hebben haar nog nooit chagrijnig kunnen ontdekken. Mina verwelkomt u met een brede lach en helpt u met veel plezier aan uw nieuwe sport outfit. U zult haar ook regelmatig tegen komen als onze vaste medewerker.